Polgármesteri köszöntő

Kedves Egerbocsi Lakosok, Vendégek, Látogatók!

Egerbocs polgármestereként sok szeretettel köszöntöm Önt községünk honlapján. Örömömre szolgál, hogy meglátogatta honlapunkat és érdeklődik településünk iránt. Célunk, hogy ezen az internetes felületen  lehetősége nyíljon megismerni a falunkat, tájékozódhasson a közéletéről, a képviselő-testületi munkáról,  a rendezvényekről, elérhetőek legyenek a  lakosságot érintő információk.

Egerbocs az észak-magyarországi régióban, Heves megyében, Egertől 20 km-re található kisfalu, amelynek első írásos emlékek szerinti említése – „Boch” néven – 1262. évből ered. A falu gyönyörű fekvése, tiszta levegője, nyugalma ideális azok számára, akik szeretnének kiszakadni a fárasztó nyüzsgésből, kikapcsolódásra, csöndességre vágynak.

Bízom abban, hogy kitartó munkával elérjük, hogy Egerbocs fejlődjön, stabil, élhető jövőt biztosítson, ezzel minél több lakót és vendéget vonzó településsé váljon. Törekszünk a minél komfortosabb életkörülmények kialakítására, a közszolgáltatások minél szélesebb körű biztosítására, valamint értékeink megőrzésére.

Meglátásom szerint a mai világban kiemelt szerephez jut a kommunikáció, ezért napi munkánk során fontos törekvésünk lesz, hogy az aktualitásokról időben értesítsük az itt élő lakosságot és az érdeklődőket. Ahhoz, hogy a honlap minél több elvárást, igényt kielégítsen, szívesen fogadjuk építő javaslataikat, észrevételeiket a weboldallal kapcsolatban.

Remélem, hogy a honlap böngészése felkelti az érdeklődését Egerbocs iránt, és kedvet érez, hogy személyesen is megismerkedjen ezzel a meseszép tájjal körülölelt, kedves, nyugodt településsel, illetőleg az itt élő emberekkel!

Kellemes böngészést kívánok Önnek!

Üdvözlettel:
Barta Ervin
Egerbocs polgármestere